torstai 21. maaliskuuta 2013

Vika työpäivä!

Tänään oli siis viimeinen työpäivä Møllebo;ssa!
Tänään käytiin TOP-keskustelu ja arviointi ohjaajan, paikallisen open kanssa ja Suomesta soitti ope myös tänne päin. Arviointi sujui hyvin ja olen tyytyväinen saamaani numeroon/ palautteeseen :)

Aika täällä on mennyt TODELLA nopeasti, en voi uskoa, että kolmen päivän päästä olisi lähtö kotiin. Mutta ihanaa päästä kotiin!

Kokonaisuudessa Møllebo;ssa oli ihan mukavaa olla, mutta aika tylsäähän siellä oli. Tällä viikollakin päätehtäväni oli jakaa ruokaa, ja siivota astiat pöydältä, muuta tekemistä ei ollut. Mutta ei se haittaa!

Opin myös töissä jotain; "anna asiakaan ensiksi tosissaan yrittää itse, ja auta vasta kuin hän todella tarvitsee apua." Tuohon aijon todellakin tulevaisuudessa työskennellessäni kiinnittää huomiota :)

Köpis on ollut kiva kaupunki!
Ekalla viikolla kaupunki tuntui todella isolta, mutta eihän tämä enää isolta tunnu... Kaikki on todella lähellä, joka on tosi hyvä juttu! Junalla myös pääsee kaikkialle helposti ja nopeasti.
Nyt kun täällä on ollut 5 viikkoa, niin Köpis alkaa tuntumaan pieneltä, saattaa olla aika järkytys palata takaisin Varkauteen...
Tänne olisi kiva tulla takaisin kesällä, kun nyt täällä on kelit ollu aika tuuliset ja kylmät. Tällä hetkelläkin ulkona satelee lunta...

Vuorossa taitaa vielä olla viimeisten nähtävyyksien katselu (eli kaikki nähtävyydet vielä katsomatta) ja viimeisten rahojen tuhlailu! :)

Kotiin pääsyä odottaen Essi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.