keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Tättädää, sairastelua ja pitkiä päiviä..

Morjensta vaan kaikille! Olin maanantain ja tiistain kipeänä, joten en hirveästi niistä päivistä halunnut kirjoitella. Kuumetta ja yskää... Keskiviikkona palasin töihin ja kauhukseni huomasin että työntekijöistä muutama alkuperäinen oli töissä, koska muillakin vaivasi sama tauti kun minulla. Vanhuksista 3 oli kipeänä myös.

Aamu alkoi samalla tavalla kuin ennenkin, autoin ''omaa'' vanhustani aamutoimissa ja hän oli iloinen kun olin taas töissä. Sen jälkeen annoin hänelle aamupalan ja aamulääkkeet + täytin hyllyt vaipoista ja pyyhkeistä. Sitten menin auttamaan Victoria sairaana olevan vanhuksen kanssa. Hänellä oli kuumetta, eikä hän pysynyt jaloillaan kovin pitkään.

Ruokatunnilla Victor kertoi, että yhdellä vanhuksista oli todettu syöpä. Hänellä on kananmunan kokoinen kasvain vaginassa. Oli todella surullista kuulla se, koska vanhus on kohta 100-vuotias eikä kasvainta pysty enää leikkaamaan hänen ikänsä vuoksi. Tällä vanhalla rouvalla on todella paljon ollut kipuja ja tänään hän oli täysin petiin autettava.

Uutena asiana tänään minulle tuli lääkkeiden jakaminen dosetteihin. Sovansgårdenissa lääkkeiden jakaminen dosetteihin tehdään vanhuksen huoneessa, koska jokaisella on omat lääkekaapit jotka ovat lukittuna. Lääkkeet jaetaan vain viikon kestäviin dosetteihin. Päivä meni todella nopeasti ja oli mukava juteilla uusille työntekijöille/sijaisille.

Iltapäivällä lähdimme Essin kanssa käymään shoppailemassa ja ruokaostoksilla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.