maanantai 4. maaliskuuta 2013

Kolmas viikko, täältä tullaan!

Heipähei kaikille! Komas viikko lähti pyörimään ja aloitin maanantaipäivän pommiin nukkumisella ja hirveällä kiireellä! Töihin kerkesin kyllä ajoissa. Aamu alkoi vähän eri tavalla.

 Hoidimme vanhukset eri järjestyksessä kun ennen, koska eräällä vanhuksella oli aamusta viriketoimintaa, joten hänet piti laittaa ensin. Sain tehdä tälle vanhukselle melkein kaiken yksin ja heti seuraavana tuli ''oman'' vanhukseni vuoro. Tein hänelle aamupesut ja rasvasin hänen kuivan ihonsa. Sen jälkeen laitoin hänelle päälle ja vein likaiset pyyhkeet sun muut pyykkiin.

 Aamupalalla en kerennyt auttaa hirveästi kun lähdin katsomaan tämän erään vanhuksen viriketoimintaa. He pelasivat taas yhdessä sitä samaa peliä mitä viime maanantaina (jotain biljardin tapaista). Kun peli oli ohitse, menimme tämän vanhuksen kanssa lounaalle ja sen jälkeen pääsinkin jo pois töistä. Huomenna on lyhyt päivä tiedossa, koska torstaina lupasin tehdä pitemmän päivän :)

Ps. Tämä minun ''oma'' vanhus sai minut niiiiin hyvälle tuulelle kun hän sanoi minulle, että näytän kuin enkeliltä, koska minulla oli päällä paita jossa oli enkelinsiivet <3

Tämän päivän kappale on Summer lights, koska aurinko paistaa täällä melkein yhtä lämpimästi kun kesällä! Kaunis kappale <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.